Gratis retourneren
Gratis verzending boven de €50,00

Gents en horloges

Tijdens een koffie met een van de meest stijlvolle heren uit Amsterdam; Mathieu Casalonga, horen wij veel mooie verhalen en de geschiedenis over zijn favoriete horloge. 

Het was in 2008 tijdens een etentje, toen ik naast een echte legende zat: Theo Mavrostomos. Deze man heeft het record voor 'chamber diving' op 701 meter diep (Hydra 10). En diezelfde man droeg die dag een Sea-Dweller. Dit was toen ik geïnspireerd raakte om mijn horloge te kopen. Mijn Sea-Dweller die ik kocht na een promotie, model 16600, wordt helaas sinds maart 2008 door Rolex niet meer geproduceerd. 

Vandaag de dag vervangt de Deep sea-versie dit model. Naar mijn mening blijft de Sea-Dweller vóór 2008 een mythisch object, gevormd met de duikers van Comex. Ik draag een horloge dat het hoogtepunt is van alle experimenten. Wanneer mijn zoon 18 wordt, zal ik hem met trots mijn Rolex geven en ik hoop dat wanneer hij een vader wordt, hij hetzelfde zal doen.

- Mathieu Casalonga

Jouw winkelmand