Gratis retourneren
Gratis verzending boven de €50,00

#HISCLOTHES met Michelle Zwaal

Je kent haar misschien van TV programma's of van alle tijdschriften waarin ze heeft gestaan, we hebben het over het internationale model Michelle Zwaal. Geboren en getogen in Utrecht, woont momenteel in Amsterdam, maar wees niet verbaasd als je haar daar niet kunt vinden, want ze reist de hele wereld over.

MUA van Norien Voskuilen

- Hi Michelle, Vertel ons eens, wie ben je?
Hi, mijn naam is Michelle, ik ben 25 jaar oud en ik werk in de mode-industrie als model. Vanwege mijn werk heb ik in steden als New York, Parijs en Milaan gewoond, maar momenteel woon ik in Amsterdam. Reizen is een onderdeel van mijn routine, maar zodra ik thuis ben, hou ik ervan om rond te hangen met mijn vrienden.

- Wanneer werd je ontdekt als model?
Toen ik dertien jaar oud was, gingen mijn moeder en ik winkelen in Amsterdam, dat was het moment waarop iemand mij ontdekte. Na veel ‘gratis’ werk nam ik deel aan de Elite Model Look-wedstrijd en won ik de 2e prijs. Na deze wedstrijd ben ik op de kaart gezet. Direct na het behalen van mijn HAVO-diploma, ben ik naar Milaan verhuisd en sindsdien nooit meer gestopt met reizen.

- Favoriete vakantiebestemming en waarom?
Mijn eeuwig favoriete bestemming is Bali. Vorig jaar ben ik met mijn beste vriend naar Bali geweest en het was meer dan ik ooit had durven dromen. De gezonde levensstijl, blauwe oceaan, surfen, mensen en spiritualiteit hebben mijn hart gestolen.

- Dat ene item dat je altijd van je vriend steelt?
Ik steel altijd zijn truien, dus als ik ze draag zijn ze oversized, comfortabel en ik kan ze super gemakkelijk stylen met een jeans of riem en hoge laarzen. Ik weet dat het cliché is, maar elke keer als ik op reis ben, komt zijn parfum met me mee.

- Als je één item uit je shoot met ons moest kiezen, welk item neem je dan mee naar huis voor je vriendje?
Ik zou het witte overhemd voor hem meenemen. Ik hou van een goede witte blouse op een gent en laat het nou net zijn dat mijn vriendje er super goed uitziet in het wit.

Jouw winkelmand