Gratis retourneren
Gratis verzending boven de €50,00

#HISCLOTHES met Talissa Benamou

Talissa, een Amsterdams model dat van de wereld een betere en mooiere plek probeert te maken. Ze zit vol energie, houdt van dieren en je kunt haar talent vinden voor en achter de camera's. Wij brachten een ochtend samen door en als verassing was Pumba, haar hondje gezellig mee. 

Je zal ze niet snel mooier vinden dan Talissa. 

Vertel ons iets over jezelf.

Wat houdt je bezig?
Naast modellen werk, sporten, mijn puppy opvoeden, mijn vriendje gelukkig houden, mijn familie bezoeken (in het buitenland) en mijn sociale leven onderhouden, werk ik ook aan een heel cool (geheim) project dat ik je hopelijk begin volgend jaar kan laten zien. Ik hou mezelf graag bezig!

Aangezien dit artikel gaat over #HISCLOTHES, wat is je favoriete item van een gent?
Ongetwijfeld een hoodie. Ik steel altijd de hoodies van mijn vriend en hij haat me erom. we delen onze kast, of hij deelt de zijne tenminste met mij.

Wat zou voor jou een reden kunnen zijn om verliefd te worden?
Als het de juiste persoon is, weet je het gewoon.

Hoe zou je jezelf in een paar woorden omschrijven?
Lichtelijk gek, indiscreet en een positieve meid met een groot hart.

Waar kunnen we je vinden in Amsterdam?
Op de bank, in het park met mijn hond of in de sportschool.

Jouw winkelmand